Efterårsbuffet
Pr. personkr. 328,00
- Terrine af and, bagt med tørrede tranebær, chili og tyttebær på efterårssalater med abrikosvinagrette samt maltcrakers.
- Braiseret oksebryst i rødvin med persille, bacon og skalotteløg.
- Vildtragout med svampe og rødder.
- Salat af beder med poppede græskarkerner.
- Salat af romaine og karrysyltede porrer.
- Lun kartoffel-/kastanjefad.
- Friskbagt landbrød og pisket hjemmelavet fedt med ristet løg og bacon.
NB: Billederne viser eksempler på dele af en buffet
- Terrine af and, bagt med tørrede tranebær, chili og tyttebær på efterårssalater med abrikosvinagrette samt maltcrakers.
- Braiseret oksebryst i rødvin med persille, bacon og skalotteløg.
- Vildtragout med svampe og rødder.
- Salat af beder med poppede græskarkerner.
- Salat af romaine og karrysyltede porrer.
- Lun kartoffel-/kastanjefad.
- Friskbagt landbrød og pisket hjemmelavet fedt med ristet løg og bacon.
NB: Billederne viser eksempler på dele af en buffet